Kies een bestemming

Incentive - en teambuildingprogramma’s buiten België

Event Mosaic selecteerde voor u een aantal bijzondere programma’s op bestemmingen die uw team en hun partners verrassen en motiveren. Belevenis en originaliteit zijn hierbij de kernwoorden. Geniet van onze expertise en laat u verwennen door één van de hieronder vermelde suggesties of een offerte op maat met uw bestemming naar keuze. De zogenaamde meetcentive, een combinatie van meeting en incentive is ook een veel gekozen optie; zo combineert en rendeert u het zakelijke alsook het menselijke aspect. New event Mosaic cvba is een activiteitenspecialist. Transport en accommodatie kan u steeds zelf rechtstreeks reserveren of er wordt samengewerkt met een erkende reisspecialist.

Het goede leven in Cannes

U vliegt ’s morgens vanuit Brussel naar de subtropische Azurenkust waar u ’s middags bij een saladbar aan het zwembad geniet van mediterrane lekkernijen.

Daarna volgt een excursie naar keuze: het mondaine Monaco of het parfumstadje Grasse waarbij u met een bedrijfsbezoek de echte geheimen van een goed en zwoel parfum leert kennen.

Read more