Kies een bestemming

Incentive - en teambuildingprogramma’s buiten België

Event Mosaic selecteerde voor u een aantal bijzondere programma’s op bestemmingen die uw team en hun partners verrassen en motiveren. Belevenis en originaliteit zijn hierbij de kernwoorden. Geniet van onze expertise en laat u verwennen door één van de hieronder vermelde suggesties of een offerte op maat met uw bestemming naar keuze. De zogenaamde meetcentive, een combinatie van meeting en incentive is ook een veel gekozen optie; zo combineert en rendeert u het zakelijke alsook het menselijke aspect. New event Mosaic cvba is een activiteitenspecialist. Transport en accommodatie kan u steeds zelf rechtstreeks reserveren of er wordt samengewerkt met een erkende reisspecialist.

Maastricht en Limburgse gastvrijheid

Een zuiderse mentaliteit in een Nederlands jasje, zo kan u het best deze regio omschrijven.

De stad Maastricht op zich is al een belevenis, met onze city rally leert u de mooiste hoekjes en verrassende specialiteiten van de stad kennen.

Read more

Zeeuwse kusten

Vlak over de grens bevindt zich een stukje Nederland waar zee, land en lucht onvermijdelijk met elkaar verbonden zijn.

In Zeeland geniet u van de wind met een zeiltochtje op Zeeuwse reuzenklippers.

Deze platbodems varen in wateren waar grote golven geen vat op hebben en zijn bijgevolg ideaal voor een teamuitstap.

Read more

​Oversteek van het kanaal naar Kent

Vanuit Nieuwpoort vertrekt u ’s morgens om het kanaal over te steken, per zeilboot. Onder begeleiding van de skipper leert u vrij snel de vaardigheden om goed de windimpact en navigatie op een schip onder de knie te krijgen.

Read more

​Culinaire Champagnetrip

Onze culinaire consulent neemt u mee naar de champagnestreek voor een ongekende gastronomische belevenis. U ontdekt er Reims via de digitale gastronomische route en proeft er specialiteiten in lokale spijshuizen.

Read more

Actief genieten aan de Somme

De monding van de Noordfranse rivier de Somme is een natuurlijke parel die zich op amper 2 uur rijden van België bevindt.

Het mooie landschap is het decor voor een aantal interessante groepsactiviteiten.

Op het programma : mountainbiketocht langsheen de klifkusten van Cap Gris Nez, natuurwandeling in de monding van de Somme met uitleg door plaatselijke gids en diner met lokale (vis)gastronomie.

Read more

Het goede leven in Cannes

U vliegt ’s morgens vanuit Brussel naar de subtropische Azurenkust waar u ’s middags bij een saladbar aan het zwembad geniet van mediterrane lekkernijen.

Daarna volgt een excursie naar keuze: het mondaine Monaco of het parfumstadje Grasse waarbij u met een bedrijfsbezoek de echte geheimen van een goed en zwoel parfum leert kennen.

Read more

Schotse Traditie

Geen land of volk wat meer aan tradities houdt dan de Schotse Highlanders.

Sinds eeuwen leven en denken ze in clans en hebben bijgevolg heel wat unieks te bieden voor de bezoekers.

Reeds vanop de luchthaven kan u zich in Schotse kilt opwarmen voor een driedaagse belevenistour.

Read more

Valencia Zonnig en Sappig

Na aankomst tijdens de namiddag geniet u van een ontdekking van zowel de oude als nieuwe stad. Een groter contrast is nauwelijks denkbaar: terwijl u in de binnenstad de authentieke gebouwen, steegjes en marktjes bewondert, ontdekt u in het nieuwe gedeelte de modernste architectonische creaties van de Spaanse architect Calatrava.

Read more

Andalusië : Zuiders Temperament

Deze combinatie van zonovergoten strand en het authentiek Andalusisch achterland biedt voor elk wat wils.

Tijdens een flamenco sessie wordt u de basisbegrippen van deze oorspronkelijk Arabische dans uitgelegd waarna u het allemaal zelf ook nog eens kan uitproberen.

Read more

Lapland : Uniek en onvervalst

Het hoge noorden van Europa is een andere wereld : sneeuw- en ijsvlaktes, poollicht, naaldbossen, eindeloze winterse vergezichten ….

Een apart decor voor aparte activiteiten: rennen met sledehonden, slapen in een ijshotel, winter olympics op het ijs, slipcursus op bevroren landwegen, openlucht winter BBQ ….

Read more