Kies groep
Kies types

Teambuilding

City Tracks City Discovery

City Tracks, een fascinerend avontuur waarbij u digitaal en met uw volledig team het centrum van de stad naar keuze ontdekt.

Met behulp van een tablet staat u rechtstreeks in verbinding met communicatiesatellieten zodat al uw teamacties live worden weergegeven op het scherm.

Lees meer

Fun on Wheels

Vanachter het stuur verkent u het mooie landschap van de regio van uw keuze.

Vespa, Oldtimer (2 cv, american oldtimers), Quad, Segway, race buggy, elektrische fietsen en dito scooters zijn allemaal opties om de pittoreske wegen langs deze kleine dorpjes te ontdekken.

Lees meer

Challenge

Deze formule vindt plaats in en rond een gerestaureerde hoeve die alle faciliteiten biedt voor geslaagde teambuilding activiteiten.

Een mix van activiteiten garandeert een gezond challenge gevoel binnen uw team.

Lees meer

Beer Paradise

Een objectieve bierproever neemt u mee voor een Belgisch bierseminarie in een drietal “bruine kroegen” in het stadscentrum en verklapt u met veel plezier de geheimen van het onvervalste Belgische bier.

Lees meer

Best Cellars

Belgen zijn Bourgondiërs’, dat wordt nog maar eens bewezen in ons Best Cellars programma, een smaakvolle combinatie van Vlaamse gezelligheid en streekgastronomie. Deze culinaire ontdekkingstocht start met een bieraperitief onder de deskundige begeleiding van onze gids of biersommelier.

Lees meer

Geanimeerde fietstocht

Tussen Brugge en de Noordzee bevindt zich het weidse polderlandschap, inspiratiebron van menig befaamd artiest. We leiden u graag per fiets doorheen dit gebied van kreken, grachten en schilderachtige dorpjes.

Lees meer

Tournament met kruisboogschieten

De Confraters verwelkomen u in het authentieke decor van de Koninklijke Kruisboogschuttersgilde. Na het smaakvolle onthaal en een eerste introductie, wordt onder deskundige begeleiding een toernooi georganiseerd.

Lees meer

Concert Ensemble

Een concert met een authentiek en veelzijdig instrumentarium uit de 15de en 16de eeuw.

Een leerrijke, historische introductie… Een luimig en gevarieerd repertoire!

Lees meer

Middeleeuwse Entourage

U wordt statig ontvangen door de koning en koningin met bijhorend klaroengeschal en ridders in harnas die vechten voor de hand van een mooie jonkvrouw. Vervolgens nodigt de stadsomroeper u uit om binnen te genieten van een allesomvattend spektakel.

Lees meer

Chocolate!

Deze interactieve chocoladeworkshop doet u genieten van al het goede van chocolade en is een gezonde mix van vakkennis van onze chocolatier en entertainment.

Tijdens deze ultieme chocolate experience degusteert en maakt u zelf uw eigen chocolade.

Lees meer