Kies groep
Kies types

Teambuilding

City Tracks City Discovery

City Tracks, een fascinerend avontuur waarbij u digitaal en met uw volledig team het centrum van de stad naar keuze ontdekt.

Met behulp van een tablet staat u rechtstreeks in verbinding met communicatiesatellieten zodat al uw teamacties live worden weergegeven op het scherm.

Lees meer

Fun on Wheels

Vanachter het stuur verkent u het mooie landschap van de regio van uw keuze.

Vespa, Oldtimer (2 cv, american oldtimers), Quad, Segway, race buggy, elektrische fietsen en dito scooters zijn allemaal opties om de pittoreske wegen langs deze kleine dorpjes te ontdekken.

Lees meer

Beach Cocktail

Tijdens deze activiteitencocktail blijft u op het droge: als opwarmer is er een initiatie kiting.

Na een korte introductie kunt u deze avontuurlijke vrijetijdsbesteding zelf uitproberen.

Lees meer

Beach Kicks

Strand en wind zijn de basisvereisten voor deze teamactiviteit.

We starten met een uitleg over techniek en veiligheid, daarna is er volop ruimte om het lef en de stuurkunsten van uw groep uit te testen.

Lees meer

Challenge

Deze formule vindt plaats in en rond een gerestaureerde hoeve die alle faciliteiten biedt voor geslaagde teambuilding activiteiten.

Een mix van activiteiten garandeert een gezond challenge gevoel binnen uw team.

Lees meer

Regatta

Een zeiltocht op zee is meer dan zomaar een beetje dobberen: bij het ontvangst legt de schipper kort het verloop en de basisbegrippen uit van het zeezeilen.

U neemt actief deel aan het navigeren en sturen: van het optuigen bij het vertrek in de haven tot het uitrekenen van de koerswijzigingen op volle zee.

Op de terugtocht kan een “sprintje op zee” gehouden met de andere zeilschepen van uw groep.

Lees meer

Segway & Ribs Kicks

Behendigheid en snelheid.

Dit zijn de basisvereisten voor deze Segway en RIB Experience.

Beide initiaties starten met een uitleg over techniek en veiligheid, dit zowel in de havens van Zeebrugge, Blankenberge, Nieuwpoort, Cadzand of Oostende.

Daarna is er volop ruimte om zelf deze avontuurlijke vervoersmiddelen uit te testen.

Lees meer

Beer Paradise

Een objectieve bierproever neemt u mee voor een Belgisch bierseminarie in een drietal “bruine kroegen” in het stadscentrum en verklapt u met veel plezier de geheimen van het onvervalste Belgische bier.

Lees meer

Tour du Terroir

De vruchtbare polderstreek in combinatie met de rijkdom van de Noordzee is een waar godsgeschenk voor elke sterrenchef : dé ideale voedingsbodem voor topproducten.

Lees meer

Best Cellars

Belgen zijn Bourgondiërs’, dat wordt nog maar eens bewezen in ons Best Cellars programma, een smaakvolle combinatie van Vlaamse gezelligheid en streekgastronomie. Deze culinaire ontdekkingstocht start met een bieraperitief onder de deskundige begeleiding van onze gids of biersommelier.

Lees meer